Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Risengrød med varme hindbær Automatisch oversat

Einfach 6. juli 2021
Vorbereitungszeit:
10 Min.

Har du nogensinde lavet risengrød med kokosvand i stedet for mælk?

100 g Risengrød
1 tsk. Erythritol
1 drys Salt
500 ml Kokosvand
100 g Frosne hindbær
1 tsk. Vaniljepasta
1 spsk. Erythritol
0 efter behov Vand
1 spsk. Zitronensaft
  • Schritt 1/4

    Kog risengrøden med kokosvand, salt, vanilje og 1 spsk. erythritol.

  • Schritt 2/4

    Tø hindbærrene op i mikrobølgeovnen.

  • Schritt 3/4

    Bland majsmel med citronsaft og vand.

  • Schritt 4/4

    Bland hindbærrene med 1 tsk. erythritol og majsmel, og bring det i kog i mikrobølgeovnen. Top derefter risengrøden med dem - færdig!

Hvad andre har sagt om Risengrød med varme hindbær

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne