Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Sæt krydderi på din tofu! Automatisch oversat

Einfach 21. januar 2020
Vorbereitungszeit:
10 Min.
Zubereitungszeit:
5 Min.
Back- / Ruhzeit:
1 Std.

"Tofu smager ikke af noget", "Tofu smager altid af det samme" - alle, der siger det, har ingen anelse! Det er sandt, at tofu er meget neutral i smagen, men det er netop derfor, du har mange forskellige måder at behandle og krydre din tofu på. Der er ingen grænser for din kreativitet. Vi har to lækre ideer til dig om, hvordan du nemt kan tilberede din tofu, så den smager rigtig godt!

1 stk Ingefær
1 lille løg
4 spsk. Jordnøddesmør
1 stk Hvidløgsfed
1 spsk. Honning
2 spsk. Sojasauce
1 Lidt chilipulver
1 spsk. Olivenolie
0 Basilikum
120 ml Citronsaft
1 Tofu
1 drys Peber
1 drys Salt
  • Schritt 1/5

    Hak først ingefær, løg og hvidløgsfed, og kom dem i en skål sammen med resten af ingredienserne, og bland det hele sammen.

  • Schritt 2/5

    Skær derefter tofuen i små tern, og kom den i marinaden (vores tip: Pres det overskydende vand ud af tofuen, før du bruger den, så den bliver dejlig sprød, når den steges).

  • Schritt 3/5

    Stil skålen i køleskabet i mindst en time. For at marinere tofuen pænt

  • Schritt 4/5

    Varm derefter lidt olie op på en pande, tilsæt tofuterningerne, og vent, til de bliver gyldenbrune. Klar

  • Schritt 5/5

    Tofuterningerne er nu dejligt sprøde udenpå, og du kan tilføje dem til enhver asiatisk ret.

Hvad andre har sagt om Sæt krydderi på din tofu!

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne