Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Salat af azukibønner Automatisch oversat

Einfach 19. maj 2019
Vorbereitungszeit:
15 Min.
Zubereitungszeit:
40 Min.
Back- / Ruhzeit:
24 Std.

Træt af bladsalat? Så prøv denne middelhavsbønnesalat!

100 g Azuki-bønner
1 glas Oliven
3 Tomaten
100 g Feta
1 spsk. Zitronensaft
1 tsk. Salt
1 drys Peber
1 tsk. Savory
0 efter behov Basilikum
  • Schritt 1/6

    Læg azukibønnerne i blød i en liter vand natten over.

  • Schritt 2/6

    Næste dag hældes vandet fra, og bønnerne koges med 1,5 liter vand i ca. 40 minutter.

  • Schritt 3/6

    Skær feta og tomat i tern. Skær oliven i skiver.

  • Schritt 4/6

    Bland olivenolie, citronsaft, salt, peber og krydderurter godt sammen i en lille skål.

  • Schritt 5/6

    Hæld vandet fra bønnerne, og kom dem i en stor skål. Lad dem køle lidt af.

  • Schritt 6/6

    Tilsæt derefter de resterende ingredienser, bland godt, og pynt med basilikum.

Hvad andre har sagt om Salat af azukibønner

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne