Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Saltede chokoladebarer med jordnødder Automatisch oversat

Moderat 12. april 2021
Vorbereitungszeit:
15 Min.
Back- / Ruhzeit:
2:30 Std.

Har du nogensinde lavet din egen chokoladebar? Vi siger til dig: Det er på høje tid at prøve det!

  • Schritt 1/6

    Mal først 150 g af jordnødderne fint i en blender eller foodprocessor.

  • Schritt 2/6

    Tilsæt derefter dadler, kakaopulver, havregryn og 6 spiseskefulde vand til jordnødderne, og bland godt, indtil du har en fin blanding.

  • Schritt 3/6

    Fordel nu blandingen i en firkantet bageform eller, hvis du har sådan en, i stangforme. Du behøver ikke at smøre bageformen på forhånd, og du behøver ikke bagepapir. Stængerne kan nemt tages ud senere. Tryk blandingen ud i bunden af formen, så den hænger godt sammen. Den skal være ca. 1-1,5 cm høj. Stil formen i køleskabet i mindst en halv time.

  • Schritt 4/6

    Hak de resterende 20 g af jordnødderne fint med en kniv.

  • Schritt 5/6

    Tag formen ud af køleskabet efter afkølingstiden. Smelt chokoladen på en pande eller i vandbad, og når den er flydende, hældes den jævnt over jordnøddedattelbunden. Drys de hakkede jordnødder og en knivspids salt over. Sæt nu det hele i køleskabet igen, indtil chokoladen er helt hård igen. Det tager cirka 2 timer.

  • Schritt 6/6

    Skær 10 stænger af den færdige blanding, og nyd dem.

Hvad andre har sagt om Saltede chokoladebarer med jordnødder

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne