Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Sesamsalat med sesamtofu Automatisch oversat

Einfach 5. december 2023
Vorbereitungszeit:
5 Min.
Zubereitungszeit:
30 Min.

Dyp det i eller bad i det - du bestemmer. Intet passer bedre til sushi, edamame eller denne soba-nudelsalat end vores nye økologiske sesamsauce.

250 g Sobanudeln
200 g Edamame-bønner, frosne
0,5 Agurk, skåret i tynde strimler
3 lille rød chili, skåret i fine ringe
0,5 bæger Koriander
1 Forårsløg (kun den grønne del) skåret i fine ringe
200 g Naturlig tofu
1 skræl Økologisk sesamsauce
3 spsk. Sesamolie (alternativt olivenolie)
2 spsk. Sojasauce
1 tsk. Paprikapulver
1 tsk. Hvidløgspulver
1 tsk. Agavesirup
6 spsk. Varmt vand
1 spsk. Chiasamen
3 spsk. Mel
1 drys Lyse og mørke sesamfrø
  • Schritt 1/7

    Dup tofuen grundigt tør i et viskestykke eller køkkenrulle. Bland alle ingredienserne til marinaden.

  • Schritt 2/7

    Del tofuen i fire lige store skiver. Halvér dem igen diagonalt, og bland dem jævnt med marinaden.

  • Schritt 3/7

    Lav en chiagele af vandet og chiafrøene (bland og lad stå i ca. 5 min.).

  • Schritt 4/7

    Smør den marinerede tofu med mel, dæk den derefter på alle sider med chiageleen, og "dyp" den til sidst i sesamfrøene.

  • Schritt 5/7

    Dæk bunden af en pande med neutral olie, og steg de tykt belagte tofustykker i ca. 5 min. på alle sider ved middel varme, til de er gyldenbrune.

  • Schritt 6/7

    Kog sobanudlerne efter anvisningen på pakken.

  • Schritt 7/7

    Servér nudlerne med edamame og agurk. Top med koriander, forårsløg, chili og stykker af tofu, og dryp med sesamsauce.

Hvad andre har sagt om Sesamsalat med sesamtofu

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne