Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Shakshuka med ratatouille Automatisch oversat

Einfach 18. marts 2021
Vorbereitungszeit:
15 Min.
Zubereitungszeit:
30 Min.

Den lækre klassiker til en efterårsmiddag.

2 stk Røde løg
1 Courgette
2 tsk. Hvidløgspasta
4 Rå kartofler, mellemstore
4 spsk. Paprika-smørepålæg, grillet
1 dåser Kikærter
1 Grønne peberfrugter
1 Gelbe Paprika
1 dåser Tomatstykker
1 knsp. Sukker fra kokosnøddeblomster
50 g Kirschtomater, skåret i kvarte
0 efter behov Økologiske æg
1 bæger Petersilie
1 knsp. Peber
1 knsp. Salt
1 knsp. Harissa-krydderi
  • Schritt 1/6

    Steg løg og kartofler i lidt olivenolie på en pande.

  • Schritt 2/6

    Tilsæt derefter alle ingredienserne én efter én som angivet, undtagen æggene.

  • Schritt 3/6

    Smag til med krydderierne. Læg låg på gryden, og lad det simre i 15 minutter ved middel varme.

  • Schritt 4/6

    Pisk forsigtigt æggene i grøntsagerne. Læg låget på igen, og lad æggene stivne til den ønskede konsistens.

  • Schritt 5/6

    Drys med persille, og servér.

  • Schritt 6/6

    Tip: En klat yoghurt naturel smager rigtig godt til.

Hvad andre har sagt om Shakshuka med ratatouille

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne