Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Smøreost med dadler Automatisch oversat

Einfach 4. december 2019
Vorbereitungszeit:
10 Min.

Uanset om det er på brød, rundstykker eller baguetter, fungerer dette søde og cremede pålæg altid godt.

250 g Flødeost
200 g tørrede dadler
50 g Valnødder, grofthakkede
1 stk. Hvidløgsfed
  • Schritt 1/4

    Udkern først dadlerne, og pil hvidløget.

  • Schritt 2/4

    Kom det nu i en blender, og pisk.

  • Schritt 3/4

    Tilsæt derefter nødder og flødeost, og bland til den ønskede konsistens.

  • Schritt 4/4

    Lille tip: Dippen kan uden problemer holde sig i 3-4 dage i køleskabet og smager endnu bedre, når den har trukket.

Hvad andre har sagt om Smøreost med dadler

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne