Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Speculoos soft ice med Thermomix®. Automatisch oversat

Einfach 21. november 2023
Zubereitungszeit:
20 Min.
Back- / Ruhzeit:
2 Std.

I vores samarbejde med Zaubertopf Club, magasinet for alle Thermomix-ejere, har Zaubertopf-teamet udviklet denne opskrift med vores veganske speculoos-pålæg. Denne vinterlige is med en krydret, aromatisk smag af speculoos-kiks er den ideelle dessert til juletiden.

20 gram Sukker
250 gram Vegansk speculoos-pålæg
200 gram Sahnejoghurt
200 gram Fløde
60 gram Chokoladedråber med xylitol
60 gram Kokostern med speculoos-krydderi
1 stk Isterningform i silikone
1 stk Sprøjtepose
  • Schritt 1/4

    Kom chokoladestykkerne i røreskålen, hak dem i 7 sekunder på hastighed 6, og hæld dem fra. Kom sukkeret i røreskålen, og pulveriser det i 10 sekunder på hastighed 10. Tilsæt de øvrige ingredienser, og bland i 30 sekunder på hastighed 4. Hæld speculoosblandingen i isterningebakker af silikone, og frys den i 2 timer.

  • Schritt 2/4

    Kom isterningerne i blenderkanden, og blend i 15 sekunder på hastighed 5. Blend derefter i 15 sekunder på hastighed 4, indtil det er cremet. Hæld blandingen i en sprøjtepose, og sprøjt den på som softice. Rul i knuste chokoladestykker, og nyd.

  • Schritt 3/4

    Den tid, det tager at røre softice til en cremet masse, kan variere lidt, afhængigt af hvordan fryseren er indstillet.

  • Schritt 4/4

    Du kan finde den originale opskrift og videoinstruktioner på zaubertopf-club.de.

Hvad andre har sagt om Speculoos soft ice med Thermomix®.

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne