Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Sprøde skiver af kokosnød Automatisch oversat

Einfach 3. februar 2021
Vorbereitungszeit:
15 Min.
Back- / Ruhzeit:
1 Std.

Søde kokossnacks til indimellem.

180 g kokosflager
40 g Honning
1 spsk. Kokosolie
250 g Kokoscreme
1 drys Salt
200 g Schokolade
  • Schritt 1/6

    Kom kokosflager, honning, kokosolie og kokosfløde i en gryde, og varm det kortvarigt op ved svag varme under omrøring, indtil alle ingredienserne er blandet godt sammen.

  • Schritt 2/6

    Rør derefter en knivspids salt i.

  • Schritt 3/6

    Hæld den varme blanding i en form eller en dyb dåse, og lad den køle af i fryseren i mindst en time.

  • Schritt 4/6

    Varm langsomt chokoladen op over et vandbad. Mens du gør det, skærer du kokosblandingen i stænger med en skarp kniv.

  • Schritt 5/6

    Brug en gaffel til at dyppe de kolde barer i chokoladen, og lad dem dryppe af på en rist.

  • Schritt 6/6

    Opbevar kun barerne i køleskabet.

Hvad andre har sagt om Sprøde skiver af kokosnød

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne