Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Vegansk blåbær-tiramisu-skål Automatisch oversat

Einfach 21. september 2021
Vorbereitungszeit:
10 Min.
Back- / Ruhzeit:
10 Min.

Uanset om det er til morgenmad, dessert eller snack, er tiramisu med rette en af de mest populære desserter. For dens fans, veganere og blåbærelskere giver denne opskrift klassikeren fra Italien en ny drejning og glæder alle smagsløg. Og så er den supernem - så lav din kaffe i forvejen og kom i gang!

50 g Fuldkornsrugbrød
2 spsk. Agavesirup
200 g Sojajoghurt
50 g Alternativ til flødeost
1 tsk. Psylliumskaller
0 efter behov Kaffe (forkogt)
75 g Blåbær
0 efter behov Chokolade eller kiks
0 efter behov Blåbær
  • Schritt 1/4

    Smuldr tvebakkerne ned i en skål, og dæk med forkogt kaffe. Lad det derefter trække.

  • Schritt 2/4

    Kom de resterende ingredienser i en blender, og blend til en cremet masse.

  • Schritt 3/4

    Dæk de udblødte kaffebrød med fløden, og top med blåbær, chokolade eller andre yndlingsingredienser.

  • Schritt 4/4

    Du kan enten nyde tiramisuen med det samme eller stille den på køl i et par timer.

Hvad andre har sagt om Vegansk blåbær-tiramisu-skål

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne