Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Vegansk Gugelhupf Automatisch oversat

Einfach 17. marts 2021
Vorbereitungszeit:
10 Min.
Zubereitungszeit:
1:10 Std.

Den klassiske Gugelhupf i vegansk udgave og, hvis det ønskes, uden industrisukker!

180 g Risprotein
240 g Overmoden banan
1 pose Bagepulver
300 g Speltmel
420 ml Plantedrik
180 ml Neutral madlavningsolie
60 g Jordnøddesmør
250 g Erythritol eller sukker
  • Schritt 1/6

    Forvarm ovnen til 175°.

  • Schritt 2/6

    Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål.

  • Schritt 3/6

    Kom de våde ingredienser i en røremaskine, og bland dem godt (kan også gøres med en blender).

  • Schritt 4/6

    Tilsæt blandingen til de tørre ingredienser, og bland, indtil det er glat.

  • Schritt 5/6

    Hæld den i en let smurt ringform, og bag den i 60-70 minutter (tjek kagen indimellem). Dæk evt. kagen med bagepapir efter et stykke tid, så den ikke bliver så brun).

  • Schritt 6/6

    Lad det køle godt af (gerne natten over). Pynt efter ønske.

Hvad andre har sagt om Vegansk Gugelhupf

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne