Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Vegansk gullasch Automatisch oversat

Moderat 4. maj 2022
Vorbereitungszeit:
10 Min.
Zubereitungszeit:
20 Min.
Back- / Ruhzeit:
5 Min.

Hvad med en lækker vegansk gullasch? Vi kombinerer kartofler, søde kartofler, peberfrugter, tomater og linser til en solid plantebaseret godbid!

4 spsk. Olivenolie
200 g Løg
3 spsk. Tomatpulp
50 ml Riseddike
500 g Linser kogt og skyllet
250 g rotepeber
300 g Sød kartoffel
400 g Tomater i tern (fra dåse)
400 g Kartoffel
2 spsk. Kommen, hel eller stødt
1 drys Salt og peber
4 spsk. Merian tørret eller frisk; gnides
  • Schritt 1/6

    Skræl kartoflerne og de søde kartofler, og skær dem i stykker sammen med peberfrugterne.

  • Schritt 2/6

    Pil og hak løget i små stykker. Varm olien i en gryde, og tilsæt løget, når olien er varm.

  • Schritt 3/6

    Rør nu tomatpuréen ind i løgene. Tilsæt riseddike, og rør godt rundt.

  • Schritt 4/6

    Tilsæt derefter vandet i gryden, og bland ingredienserne. Tilsæt nu kartofler, søde kartofler og peberfrugter, og lad det hele simre.

  • Schritt 5/6

    Tilsæt derefter spidskommen, merian, salt og peber.

  • Schritt 6/6

    Når kartoflerne er kogt bløde, tilsættes linserne og tomaterne, og det hele røres forsigtigt sammen. Lad derefter gullaschen simre i yderligere 5 minutter.

Hvad andre har sagt om Vegansk gullasch

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne