Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Vegansk kirsebærtærte med nødder Automatisch oversat

Einfach 11. august 2020
Vorbereitungszeit:
15 Min.
Zubereitungszeit:
45 Min.

Prøv denne veganske chokoladekage med kirsebær til din næste bagesession.

25 g Vanillepuddingpulver
2 spsk. Johannesbrødkernemel (eller kakaopulver)
120 g Mel (f.eks. teffmel)
2 spsk. Sukker fra kokosnøddeblomster
4 spsk. malede mandler
1 spsk. Kokosolie
0,5 tsk. Bagepulver
1 tsk. Bagepulver
10 stk Medjool-dadler
15 stk Kirsebær
0,5 spsk. Æblecidereddike
120 ml varmt vand
1 sprøjt Valgfri: Bittermandelaroma
  • Schritt 1/8

    Læg dadlerne i blød i varmt vand i 10 min.

  • Schritt 2/8

    Bland alle de tørre ingredienser sammen.

  • Schritt 3/8

    Purer dadlerne sammen med udblødningsvandet.

  • Schritt 4/8

    Tilsæt de resterende våde ingredienser og dadelpuréen til de tørre ingredienser, og bland.

  • Schritt 5/8

    Halver kirsebærrene, og vend ti af dem i dejen.

  • Schritt 6/8

    Hæld dejen i en springform (18 cm), og glat den ud.

  • Schritt 7/8

    Læg de resterende kirsebær og flere hakkede mandler på toppen af kagen.

  • Schritt 8/8

    Bages i ca. 40-45 minutter ved 170 °C (test, om den er færdig).

Hvad andre har sagt om Vegansk kirsebærtærte med nødder

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne