Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Veganske hasselnødde-muffins Automatisch oversat

Einfach 22. januar 2021
Vorbereitungszeit:
15 Min.
Zubereitungszeit:
30 Min.

Det er tid til muffins! Prøv disse lækre veganske hasselnøddemuffins med courgette.

110 g Erythritol
20 g Hørfrø groft formalet
100 g Courgette
200 g Speltmel
35 ml Vand
1 drys Salt
225 ml Plantedrik
20 g Kakao til bagning
10 g Hasselnødder
2 tsk. Bagepulver
  • Schritt 1/5

    Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.

  • Schritt 2/5

    Læg hørfrøene i blød i vand i 10 minutter.

  • Schritt 3/5

    Riv derefter courgetterne, og bland alle ingredienserne sammen undtagen hasselnødderne.

  • Schritt 4/5

    Hæld dejen i silikoneforme, og top med de hakkede hasselnødder.

  • Schritt 5/5

    Bages i ovnen i 30 minutter.

Hvad andre har sagt om Veganske hasselnødde-muffins

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne