Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Veganske kødboller Automatisch oversat

Einfach 1. juni 2021
Vorbereitungszeit:
15 Min.
Zubereitungszeit:
30 Min.

Veganske kødboller lavet af ærter og kikærter.

240 g Kikærter
50 g SOCAS-flager
1 stk Løg
100 g Strimler af ærter
50 g Sennep
40 g Tomatpulp
40 ml Let ketchup
15 g Frisk persille
50 g Brødkrummer
1 spsk. Grøntsagsbouillon
0 efter behov Salt
1 tsk. Krydderier med røget paprika
0 efter behov Peber
1 tsk. Krydderier til hakket kød
2 spsk. Öl
  • Schritt 1/4

    Kom ærtestrimlerne i en frysepose, og hak dem. Tilsæt derefter lidt grøntsagsbouillon og hæld varmt vand i (lige nok til at absorbere det hele). Tilsæt derefter Socas-flagerne, og rør rundt.

  • Schritt 2/4

    Skær løget i fine tern, lad kikærterne dryppe af, og blend dem med en stavblender sammen med ketchuppen til en pasta.

  • Schritt 3/4

    Bland nu alle ingredienserne, og ælt det godt sammen. Smag til med krydderierne.

  • Schritt 4/4

    Del i 10 portioner, og form til kødboller. Det fungerer især godt med fugtige hænder. Steges derefter i 2 spiseskefulde olie.

Hvad andre har sagt om Veganske kødboller

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne