Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Veganske panini med tun Automatisch oversat

Einfach 22. november 2023
Vorbereitungszeit:
30 Min.
Zubereitungszeit:
20 Min.

Vegansk tun? Åh ja, sikke en fangst! Vores veganske tun kan alt, hvad en tun kan, og smager fantastisk på et sprødt fladbrød. Så hvad venter du på? Fuld fart frem med vores veganske tunpaninier!

1 pk. Vegansk malet tun
2 Mini fladbrød eller focaccias
100 g Flødeost
4 syltede soltørrede tomater, skåret i strimler
2 håndfuld Rucola
1 lille rødløg
1 tsk. Hakkede kapers (valgfrit)
1 noget Olie til at smøre kontaktgrillen med
  • Schritt 1/4

    Tilbered den veganske tun i henhold til anvisningen på pakken.

  • Schritt 2/4

    Smør flødeost på undersiden af fladbrødet. Top derefter med vegansk tun og fordel de hakkede soltørrede tomater jævnt ovenpå. Fordel eventuelt også kapers på brødet.

  • Schritt 3/4

    Læg til sidst løgringene på sandwichene, og dæk toppen af hver enkelt.

  • Schritt 4/4

    Forvarm kontaktgrillen, og pensl den tyndt med olie. Læg de fyldte fladbrød i grillen, luk og steg i ca. 2-3 minutter. Fjern toppen og fordel rucolaen på de varme paninier, luk igen og nyd.

Hvad andre har sagt om Veganske panini med tun

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne