Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Veganske småkager med chokoladestykker Automatisch oversat

Einfach 20. september 2021
Vorbereitungszeit:
30 Min.
Zubereitungszeit:
15 Min.

Tilberedning af lækre chokolade-peanutbutterkager.

1 drys Salt
40 g Sukker fra kokosnøddeblomster
1 spsk. Linfrøæg
150 g Havregryn
1 tsk. Bagepulver
70 g Æblekød
50 g Jordnøddesmør
70 g Schokolade
  • Schritt 1/5

    Forvarm ovnen til 180°C over-/undervarme. Bland hørfrøene med vandet, og lad det resulterende hørfrøæg svulme op i 10-15 minutter, mens du blander de øvrige ingredienser.

  • Schritt 2/5

    Kom alle de tørre ingredienser (havremel, bagepulver, kokosblomstsukker, salt) i en skål - Bland de våde ingredienser (jordnøddesmør, æblekød), og tilsæt dem til de tørre ingredienser.

  • Schritt 3/5

    Hvis dejen er for tør, tilsættes lidt mere grøntsagsdrik. Tilsæt også den hakkede chokolade.

  • Schritt 4/5

    Dejen formes til kugler, som trykkes flade på en bageplade beklædt med bagepapir og formes til småkager.

  • Schritt 5/5

    Bag derefter kagerne i ovnen i 10-15 minutter.

Hvad andre har sagt om Veganske småkager med chokoladestykker

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne