Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Veganske sprøde kyllinge-nuggets Automatisch oversat

Moderat 5. januar 2021
Vorbereitungszeit:
10 Min.
Zubereitungszeit:
40 Min.

Disse sprøde nuggets vil overbevise selv kødelskere og er også rige på protein.

50 g Medaljoner af soja
20 g Proteinchips peberfrugt (eller sukkerfri cornflakes)
1 tsk. Grøntsagsbouillon
1 spsk. Krydderier til kylling
60 g Sojajoghurt
400 ml kogende vand
  • Schritt 1/5

    Læg medaljonerne i en skål, og hæld varmt vand og grøntsagsbouillon over dem. Læg en tallerken ovenpå, og lad dem stå i 10 minutter.

  • Schritt 2/5

    Knus imens chipsene, og kom yoghurten i et lavt fad. Spred chipsene ud på en tallerken.

  • Schritt 3/5

    Lad medaljonerne dryppe af, pres dem let, og krydr med kyllingekrydderi.

  • Schritt 4/5

    Rul derefter først i yoghurten og derefter i chipsene.

  • Schritt 5/5

    Læg dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader top-/bundvarme i 40 minutter, til de er sprøde. Vend dem i mellemtiden.

Hvad andre har sagt om Veganske sprøde kyllinge-nuggets

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne