Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Wokopskrift med kylling og sukkerærter Automatisch oversat

Einfach 5. december 2019
Vorbereitungszeit:
30 Min.
Zubereitungszeit:
20 Min.
Back- / Ruhzeit:
10 Min.

Denne lækre stir-fry er rig på vitaminer og protein.

300 g Kyllingebryst
150 g Basmatiris
100 ml Coconutmilch
100 ml Grøntsagsbouillon
2 stk Paprika
150 g Bambusskud
150 g Sukkerærter
0 efter behov Salt
2 spsk. Sojasauce
2 spsk. Rapsolie
2 stk Hvidløgsfed
1 tsk. Karrypasta rådner
0 efter behov Peber
  • Schritt 1/11

    Vask risene med koldt vand.

  • Schritt 2/11

    Pil hvidløget, og skær det i fine strimler.

  • Schritt 3/11

    Skær sukkerærterne og peberfrugterne i mundrette stykker.

  • Schritt 4/11

    Vask, dup kyllingekødet tørt, og skær det i skiver. Krydr med salt og peber efter smag.

  • Schritt 5/11

    Skyl og afdryp bambusskuddene, og bland 100 ml grøntsagsbouillon efter anvisningen.

  • Schritt 6/11

    Kog risene efter anvisningen på pakken.

  • Schritt 7/11

    Kom rapsolien i wokken (eller en stor stegepande) sammen med hvidløgene, og steg dem.

  • Schritt 8/11

    Tilsæt kyllingen, og steg den kortvarigt, til den er varm.

  • Schritt 9/11

    Skru ned for varmen, tilsæt grøntsagerne, og sauter i 3 minutter.

  • Schritt 10/11

    Tilsæt bouillon, kokosmælk, karrypasta og sojasauce, og rør det hele sammen.

  • Schritt 11/11

    Lad det simre i ca. 10 minutter.

Hvad andre har sagt om Wokopskrift med kylling og sukkerærter

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne