Denne lækre stir-fry er rig på vitaminer og protein.
-
Schritt 1/11
Vask risene med koldt vand.
-
Schritt 2/11
Pil hvidløget, og skær det i fine strimler.
-
Schritt 3/11
Skær sukkerærterne og peberfrugterne i mundrette stykker.
-
Schritt 4/11
Vask, dup kyllingekødet tørt, og skær det i skiver. Krydr med salt og peber efter smag.
-
Schritt 5/11
Skyl og afdryp bambusskuddene, og bland 100 ml grøntsagsbouillon efter anvisningen.
-
Schritt 6/11
Kog risene efter anvisningen på pakken.
-
Schritt 7/11
Kom rapsolien i wokken (eller en stor stegepande) sammen med hvidløgene, og steg dem.
-
Schritt 8/11
Tilsæt kyllingen, og steg den kortvarigt, til den er varm.
-
Schritt 9/11
Skru ned for varmen, tilsæt grøntsagerne, og sauter i 3 minutter.
-
Schritt 10/11
Tilsæt bouillon, kokosmælk, karrypasta og sojasauce, og rør det hele sammen.
-
Schritt 11/11
Lad det simre i ca. 10 minutter.
Hvad andre har sagt om Wokopskrift med kylling og sukkerærter