Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
🗓 18.12.2020 👤 Katharina

Kokosnøddekugler

Disse lækre små kugler med en delikat smag af kokos minder om Raffaelo. Men heldigvis er de sundere...

Kokosnøddekugler

Ingredienser

Portioner: - +

Tilberedning

Trin 1

Kom kokosolie, kokossmør, cashewsmør og 30 g kokosflager i en gryde, og varm det op, til det hele er smeltet og homogent (må ikke koge).

Trin 2

Tag gryden af varmen, tilsæt agavesirup, og rør rundt.

Trin 3

Stil gryden i køleskabet i ca. 30 minutter, indtil den er kold, og konsistensen bliver mere stabil.

Trin 4

Nu kan du tage gryden, inklusive den kolde dej, ud af køleskabet og forme små kugler med hænderne.

Trin 5

Kom en mandel i hver kugle, og rul derefter kuglen i resten af den revne kokosnød.

Matchende produkter