Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
🗓 23.04.2018 👤 Juliane Vogel

Hjemmelavet cashewnøddesmør

Hjemmelavet cashewnøddesmør


Har du lyst til at eksperimentere lidt i dit køkken og få gang i blenderen? Så skal du bare lave din egen nøddesmør! Det kræver relativt lidt arbejde, og puréen smager utroligt godt. Det kommer helt sikkert tæt på et glas fra butikken, og du ved præcis, hvad der er i din nøddesmør. Her får du en opskrift på cremet cashewsmør. I stedet for cashewnødder kan du også bruge hasselnødder, valnødder, pistacienødder, mandler eller en blanding af flere nødder. Det smager også helt specielt med tilsætning af lidt kanel eller vanilje.

Ingredienser til cashewsmør:

Forberedelse:

  • Rist først cashewnødderne i ovnen ved 130°C varmluft i ca. 20 minutter.
  • Lad derefter nødderne køle godt af.
  • Kom derefter nødderne i en højtydende bl ender, og blend dem grundigt. Det er vigtigt ikke at blende for længe: Blend kun i 30 sekunder ad gangen, så apparatet ikke bliver for varmt.
  • Efter hver blendning skal du skubbe den faste masse ned på hakkeknivene igen.
  • Gentag denne procedure flere gange. Efterhånden vil der dannes en glat, cremet puré.
  • Overfør den færdige cashewpuré til et rent glas.
  • Vi anbefaler, at du opbevarer den mørkt og køligt. Der kan den holde sig i ca. 4 uger.

Matchende produkter