Kan du ikke modstå kokosnød? Det kan vi heller ikke! I denne opskrift bruger vi det i alle dets former: kokospuré, kokosmel, kokosspåner og kokosmælk. Når du har smagt din grød, vil du føle, at du er fløjet til øerne!
Ingredienser
Til to personer:
- 100 g valsede havregryn
- 4 tørrede abrikoser
- 4 medjool-dadler
- 2 spsk kokosmel
- 700 ml kokosmælk
- Sukker efter eget valg
Toppings :
- 1 banan
- 2 håndfulde hindbær
- 2 spsk kokospuré
- 2 spsk kokosnødspåner
Tilberedning
Skær først abrikoser og dadler i små stykker.
Hæld kokosdrikken i en gryde, varm den igennem, og tilsæt havregrynene.
Lad det simre ved svag varme i ca. 5 minutter.
Tilsæt derefter abrikoser, dadler, kokosmel og kokosnøddespåner. Du kan tilsætte mere mælk, hvis det er nødvendigt.
Fordel grøden i to skåle, og tilsæt hindbær, en halv banan og topping efter eget valg.
God fornøjelse!
Mange tak til Susanne for at dele denne lækre opskrift med os. Hvis du vil have endnu mere inspiration, så tøv ikke med at tjekke hendes instagramkonto ud!
Instagram: greensusn