Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌

Brødmaskine i rustfrit stål

469,00 kr.*

619,50 kr.*

Priser er inkl. moms, plus forsendelse

  • Multifunktionel brødmaskine til nemt og hurtigt hjemmebagt brød
  • Valg af tre brødstørrelser og forskellige brødtyper
  • Forskudt timer til bagning over natten
  • Vindue af glas
  • Også velegnet til fremstilling af pastadej, syltetøj og yoghurt
PayPal Logo

Betal efter 30 dage.

Køb nu: Brødmaskine i rustfrit stål

Klokken er ni en søndag morgen, solen skinner gennem vinduerne og vækker dig blidt. Men ingen kan få dig ud af den varme, hyggelige seng endnu, du vil hellere drømme lidt om et morgenbord, der allerede er dækket med kaffehindbær syltetøj og honning, og duften af friskbagt brød, der allerede stiger dig til næsen - vent: friskbagt brød, så tidligt om morgenen og hjemme hos dig? Det behøver ikke at være en drøm! For med vores brødmaskine kan du selv bage frisk sprødt brød hurtigt og nemt hver dag. Bestil din brødmaskine i rustfrit stål online nu og gør din drøm om en hyggelig søndagsmorgenmad med varmt brød til virkelighed!

Sådan bruger du brødmaskinen

Uanset om det er fuldkorns-, spelt- eller rugbrød, klassisk toastbrød eller baguette: Vores brødmaskine fremtryller dit drømmebrød. Selv dine egne bagemixer og glutenfrit brød er ikke noget problem. Den fuldautomatiske brødmaskine har 15 bageprogrammer til tilberedning af forskellige brødtyper. Men det er ikke alt: Maskinen er også velegnet til at lave pastadej, yoghurt eller syltetøj af frisk frugt. Du skal blot afmåle alle ingredienserne og lægge dem i bagemaskinen. Dejen blandes, æltes og bages derefter til den ønskede bruningsgrad. En integreret forskudt timer på op til 12 timer giver dig mulighed for at starte brødmaskinen på et hvilket som helst tidspunkt. Ideel til at starte din søndag morgen med frisk brød! Og hvis du kan lide at se bageprocessen live, kan du se dit brød blive større og sprødere gennem det integrerede glasvindue. Hvis du ikke er helt overbevist endnu, men har lyst til hjemmebagt brød, har vi en økologisk kernebrød-bageblanding til dig i vores sortiment!

Køb brødmaskine i rustfrit stål

Ud over de tekniske detaljer og de alsidige funktioner imponerer vores brødbagemaskine også med sin hurtige og nemme betjening. Og du behøver ikke at tage en lang tur til bageriet for blot at finde ud af, at dit yndlingsbrød er udsolgt. Hvis du bestiller vores brødmaskine online, har du altid frisk brød derhjemme. Det har aldrig været så nemt at bage dit eget brød - køb vores brødmaskine i rustfrit stål nu!

Varenummer: BROTM_001
Oprindelse Kina
Indhold 1 stk
Producent KoRo
EAN/GTIN 4260718299448
Datablad Brugsanvisning
Spor Forklaring af sporhenvisning
Forsendelse Leveringstid
Virksomhed KoRo Handels GmbH
Hauptstraße 26, 10827 Berlin
Material Rustfrit stål
Etikethenvisning Ingredienser, næringsværdier og emballage kan variere. For korrekte oplysninger henvises til produktbeskrivelsen.
Presse og forhandlere Download billede uden baggrund
Prisudvikling

Sådan har prisen udviklet sig over tid

Alle oplysninger uden garanti!

Spørgsmål og svar: Brødmaskine i rustfrit stål
Keine Suchergebnisse vorhanden.
Forskudt timeren kan bruges til at starte brødmaskinen på et senere tidspunkt. Du kan simpelthen angive den ønskede tidsramme ved hjælp af funktionen DELAY TIMER. Når du bruger timer-funktionen, skal du dog sørge for, at du aldrig bruger en opskrift med letfordærvelige ingredienser som æg eller mælk! Du finder også en detaljeret forklaring i brugsanvisningen.
Du kan lave en bred vifte af brødopskrifter med vores bagemaskine i rustfrit stål. Alle typer mel er velegnede, f.eks. specielt brødmel, hvedemel, rugmel, fuldkornsmel eller endda majs- eller havremel. Afhængigt af hvilken type brød du ønsker, kan du selvfølgelig også tilsætte andre ingredienser som sukker, gær, mælk eller plantedrik, vand, æg, smør eller vegetabilsk olie samt salt eller bagepulver. Du kan finde de nøjagtige sammensætninger af de forskellige bageblandinger til brødmaskinen i brugsanvisningen. Du kan virkelig give den gas i køkkenet med vores brødmaskine! 
Efter brug skal du trække stikket ud af stikkontakten og lade maskinen køle helt ned. Brug derefter en fugtig klud til at rengøre låget, kabinettet, bagekammeret og indersiden af visningsvinduet. Dejkrogen og brødformen skal også tørres forsigtigt af med en fugtig klud. Ingen af brødmaskinens dele bør rengøres i opvaskemaskinen.
Ud over at være nem at bruge imponerer den multifunktionelle brødmaskine med 15 forskellige bageprogrammer, så du kan vælge mellem brødstørrelser på 500 g, 750 g og 1 kg og den ønskede skorpefarve på dit brød, fra lys til medium til mørk. En forskudt timer på op til 12 timer giver dig mulighed for at begynde brødbagningen på et hvilket som helst tidspunkt. Den automatiske bagemaskine er velegnet til mange typer brød samt til pastadej og endda til at lave marmelade og yoghurt. 

Hvad andre har sagt om Brødmaskine i rustfrit stål

4.8/5

6 Bedømmelser


5
1
0
0
0

5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne

Upload kun billeder og videoer med en maksimal størrelse på 4 MB / stk. Tilladte formater er: jpg, png, mp4, mov.

4-5 stjerne bedømmelser 🙂

S

Sebastian H.

25.01.2024

Perfekte Bedienung dank fühlbarer Knöpfe und gutes Backergebnis

Perfekt! Mit dem Gerät ist es super einfach, selbst Brot zu backen. Der größte Vorteil, den dieses Gerät für mich gegenüber Konkurrenzprodukten aufweist, ist die einfache Bedienbarkeit. Der Automat hat deutlich spürbare Tasten, mit denen Produkt, Temperatur, Bräunungsgrad usw. ausgewählt werden können. Jede Taste hat dabei nur eine Funktion, sodass man sich leicht zurecht findet. Die Knöpfe haben auch einen vernünftigen Widerstand beim Drücken, sodass fühlbar ist, dass die Eingabe auch tatsächlich erfolgt ist. Sprich: keine Sensortasten, kein Touchscreen sondern noch haptische Knöpfe. Das war ein Aspekt, der mir beim Kauf sehr wichtig war und ich hab mir auch andere Automaten angesehen, die das nicht erfüllten. Daher eignet sich das Gerät auch für Menschen, die älter sind und kein Touchscreen benutzen möchten, motorisch eingeschränkte und/oder sehbehinderte oder blinde Menschen, die ein haptisches Feedback brauchen. Das Gerät ist aus Edelstahl, dadurch auch leicht zu reinigen und vermutlich auch eher unempfindlich. Auch das erste Brot selbst zu backen war kein Problem. Selbst der Knethaken ließ sich leicht lösen und hat nicht das halbe Brot zerfleddert.

1-3 stjerne bedømmelser 🙃

A

Ayleen W.

03.12.2023

God brødmaskine

Det var mere eller mindre et impulskøb. Jeg havde tænkt på at købe noget lignende på et tidspunkt, men det kom ofte med 10+ programmer og var mere sandsynligt at finde fra 120 EUR og opefter. Da der var 20% rabat på non-food hos Koro den anden dag, slog jeg til :-) Jeg har nu bagt med den 3 gange og kan dele et par erfaringer. Først og fremmest har jeg fulgt de medfølgende opskriftsmuligheder (1 opskrift pr. program). Mit første brød var et fuldkornsbrød, og resultatet var ok, men ikke fremragende - men det var mig, der var problemet! Jeg brugte kun fuldkornsmel og ikke den anbefalede mængde (ca. 120 g normalt mel), og fordi fuldkorn er så tungt, hævede dejen ikke så godt og var ret kompakt. Ikke desto mindre var det stadig lækkert, og mit brød (pakket ind i bivokspapir) kunne holde sig i næsten en uge uden at mugne eller blive tørt. Den sidste dag ristede jeg de resterende skiver, også meget velsmagende. De næste tests var hvidt brød og "normalt" brød (dvs. 1 del fuldkorn og 3 dele hvede), og resultaterne var fantastiske. Det dufter dejligt, skorpen er god, og det indvendige er meget luftigt. Jeg vil helt sikkert blive ved med at prøve og eksperimentere. Jeg købte en kogebog fra Amazon specielt til brødmaskiner, som også indeholder gode ideer til glutenfri, søde, salte med ost, low carb etc. Fantastisk tilføjelse. - Nu nogle kommentarer eller negative punkter: 1) De medfølgende redskaber, såsom målekande, måleske osv. er gode, men jeg kan ikke klare måleskeen. Nu spørger du måske dig selv, hvad problemet er. For at være ærlig, så fungerer enhederne ikke for mig. Hvis jeg måler en spiseskefuld med en ske, er det mindre end fra måleskeen. For ingredienser som olie er det bestemt ikke et problem, men jeg synes, det er ret svært med sukker, salt og gær - så jeg tager bare tsk og spsk fra bestikæsken, så det gør ikke så meget. 2) Et "problem", som mange (næsten alle) brødmaskiner har - hullet i midten gennem blande-/ælteelementet. Indtil videre er kun ca. 2 skiver blevet påvirket af dette, det er ikke så slemt, men du bør vide/tænke over det. Jeg har allerede fundet tips på nettet om, at man bare skal tage den hævede dej ud inden bagning, tage ælteelementet ud og så sætte dejen i igen. Jeg har ikke prøvet det endnu, men det giver mening. Der vil dog stadig være et minihul tilbage. Hvis det ikke generer dig (som de fleste af mig), så er det ikke rigtig negativt. Jeg har endnu ikke prøvet de andre programmer til f.eks. kager, dej og yoghurt, men jeg er sikker på, at jeg vil gøre det på et tidspunkt. Jeg kan også anbefale dejfunktionen. Jeg lader maskinen ælte pizzadej og skal så bare rulle den ud, alt andet klarer maskinen. Det samme med focaccia, jeg lader maskinen ælte dejen, og så lægger jeg den på pladen, trykker den i form, lader den hæve igen og laver så dette typiske focaccia-træk med olie og mine fingre, ovnen klarer resten. Kort sagt: Jeg har ikke fortrudt købet :-)

R

Regine P.

26.05.2024

Jeg er meget glad for mit køb!

Så snart jeg modtog den, så snart jeg installerede den, så snart jeg prøvede den! 1. forsøg, det var ikke særlig godt, men det var min skyld, jeg valgte program 1 med opskriften på franskbrød, det var spiseligt, men ikke på sit bedste, lidt blødt og krummen var for stram! Jeg forvekslede hastighed med hastværk ... 2. forsøg i dag, jeg var meget omhyggelig med at matche programmet med opskriften, resultatet: fremragende gyldent brød! Moralen er, læs instruktionerne lidt, før du går i gang ....😉😃

Anonym

15.05.2024

Solid enhed - klar købsanbefaling

Det første resultat var ikke overbevisende, men det var simpelthen, fordi jeg brugte en af opskrifterne på 500 g. Da jeg prøvede 1 kg-versionen, blev jeg virkelig imponeret. Fra nu af vil vi kun bage vores eget brød, og som veganere kan vi endelig være 100 % sikre på, at vores brød ikke indeholder animalske ingredienser. Jeg kan også godt lide designet og det faktum, at den sammenlignet med andre automater ikke er så stor og ikke kommer med en masse klokker og fløjter, som jeg ikke har brug for. Jeg synes faktisk, at automaten er så god, at min svigermor nu får den i fødselsdagsgave. :)
S

Sebastian H.

25.01.2024

Perfekte Bedienung dank fühlbarer Knöpfe und gutes Backergebnis

Perfekt! Mit dem Gerät ist es super einfach, selbst Brot zu backen. Der größte Vorteil, den dieses Gerät für mich gegenüber Konkurrenzprodukten aufweist, ist die einfache Bedienbarkeit. Der Automat hat deutlich spürbare Tasten, mit denen Produkt, Temperatur, Bräunungsgrad usw. ausgewählt werden können. Jede Taste hat dabei nur eine Funktion, sodass man sich leicht zurecht findet. Die Knöpfe haben auch einen vernünftigen Widerstand beim Drücken, sodass fühlbar ist, dass die Eingabe auch tatsächlich erfolgt ist. Sprich: keine Sensortasten, kein Touchscreen sondern noch haptische Knöpfe. Das war ein Aspekt, der mir beim Kauf sehr wichtig war und ich hab mir auch andere Automaten angesehen, die das nicht erfüllten. Daher eignet sich das Gerät auch für Menschen, die älter sind und kein Touchscreen benutzen möchten, motorisch eingeschränkte und/oder sehbehinderte oder blinde Menschen, die ein haptisches Feedback brauchen. Das Gerät ist aus Edelstahl, dadurch auch leicht zu reinigen und vermutlich auch eher unempfindlich. Auch das erste Brot selbst zu backen war kein Problem. Selbst der Knethaken ließ sich leicht lösen und hat nicht das halbe Brot zerfleddert.

Anonym

21.01.2024

Flot og god BBM!

Det er en smuk BBM, og den fungerer virkelig perfekt. Jeg har allerede lavet flere brød, og de ser smukke ud og smager fremragende. Til den pris er det en topsælger for mig.
A

Andrés T.

02.01.2024

Vågn op til friskbagt brød! 🤩

Åh nej, ikke endnu en maskine, tænkte jeg... Men efter den første brug var jeg helt solgt! Jeg prøvede at køre standardprogrammerne, som fungerer fint. Nu kører jeg et brød med grahamsmel for en lidt mere rustik smag. Der er mange pluspunkter her. Meget nemt at lave frisk brød uden en masse redskaber, der skal rengøres. Alle ingredienserne er i formen og bages! Ingen dejrester nogen steder, og formen er super nem at skylle ren. Virkelig vidunderligt at kunne forberede alt aftenen før og så med timerfunktionen have friskbagt brød om morgenen! 🤤 Har bagt omkring 10 brød indtil videre. Kører min opskrift i gram, det synes jeg er nemmest. Sæt formen på en vægt og så er det bare at fylde den op. 310g vand 25g rørsukker og vip formen et par gange, så sukkeret opløses 25g olivenolie 50g grahamsmel 450g almindeligt mel 10g havsalt langs kanterne af melbunken Til sidst laver jeg et lille hul i toppen af melbunken og hælder 3g tørgær i Standardprogrammet på 1000g og mellemvarmeindstillingen. 👌 Sprød udenpå og luftig indeni.
A

Ayleen W.

03.12.2023

God brødmaskine

Det var mere eller mindre et impulskøb. Jeg havde tænkt på at købe noget lignende på et tidspunkt, men det kom ofte med 10+ programmer og var mere sandsynligt at finde fra 120 EUR og opefter. Da der var 20% rabat på non-food hos Koro den anden dag, slog jeg til :-) Jeg har nu bagt med den 3 gange og kan dele et par erfaringer. Først og fremmest har jeg fulgt de medfølgende opskriftsmuligheder (1 opskrift pr. program). Mit første brød var et fuldkornsbrød, og resultatet var ok, men ikke fremragende - men det var mig, der var problemet! Jeg brugte kun fuldkornsmel og ikke den anbefalede mængde (ca. 120 g normalt mel), og fordi fuldkorn er så tungt, hævede dejen ikke så godt og var ret kompakt. Ikke desto mindre var det stadig lækkert, og mit brød (pakket ind i bivokspapir) kunne holde sig i næsten en uge uden at mugne eller blive tørt. Den sidste dag ristede jeg de resterende skiver, også meget velsmagende. De næste tests var hvidt brød og "normalt" brød (dvs. 1 del fuldkorn og 3 dele hvede), og resultaterne var fantastiske. Det dufter dejligt, skorpen er god, og det indvendige er meget luftigt. Jeg vil helt sikkert blive ved med at prøve og eksperimentere. Jeg købte en kogebog fra Amazon specielt til brødmaskiner, som også indeholder gode ideer til glutenfri, søde, salte med ost, low carb etc. Fantastisk tilføjelse. - Nu nogle kommentarer eller negative punkter: 1) De medfølgende redskaber, såsom målekande, måleske osv. er gode, men jeg kan ikke klare måleskeen. Nu spørger du måske dig selv, hvad problemet er. For at være ærlig, så fungerer enhederne ikke for mig. Hvis jeg måler en spiseskefuld med en ske, er det mindre end fra måleskeen. For ingredienser som olie er det bestemt ikke et problem, men jeg synes, det er ret svært med sukker, salt og gær - så jeg tager bare tsk og spsk fra bestikæsken, så det gør ikke så meget. 2) Et "problem", som mange (næsten alle) brødmaskiner har - hullet i midten gennem blande-/ælteelementet. Indtil videre er kun ca. 2 skiver blevet påvirket af dette, det er ikke så slemt, men du bør vide/tænke over det. Jeg har allerede fundet tips på nettet om, at man bare skal tage den hævede dej ud inden bagning, tage ælteelementet ud og så sætte dejen i igen. Jeg har ikke prøvet det endnu, men det giver mening. Der vil dog stadig være et minihul tilbage. Hvis det ikke generer dig (som de fleste af mig), så er det ikke rigtig negativt. Jeg har endnu ikke prøvet de andre programmer til f.eks. kager, dej og yoghurt, men jeg er sikker på, at jeg vil gøre det på et tidspunkt. Jeg kan også anbefale dejfunktionen. Jeg lader maskinen ælte pizzadej og skal så bare rulle den ud, alt andet klarer maskinen. Det samme med focaccia, jeg lader maskinen ælte dejen, og så lægger jeg den på pladen, trykker den i form, lader den hæve igen og laver så dette typiske focaccia-træk med olie og mine fingre, ovnen klarer resten. Kort sagt: Jeg har ikke fortrudt købet :-)

Vores bestsellere

Gå på opdagelse iblandt vores og jeres absolutte yndlingsprodukter!