Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Ananasringe med chokolade Automatisch oversat

Einfach 4. august 2018
Vorbereitungszeit:
15 Min.
Back- / Ruhzeit:
20 Min.

Så enkelt og alligevel så lækkert. Denne opskrift kombinerer sommerens sødme fra ananas med vinterens syrlighed fra chokolade.

  • Schritt 1/2

    Smelt chokoladedråberne i et vandbad, og dyp halvdelen af ananasringene i dem. Læg ananasringene på bagepapir, og lad dem tørre i ca. 20 minutter.

  • Schritt 2/2

    Opbevar de færdige ananasringe i et kugleglas. I varmt sommervejr bedst i køleskabet.

Hvad andre har sagt om Ananasringe med chokolade

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne