Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Bananmuffins med blåbær og jordnødder Automatisch oversat

Einfach 2. juni 2018
Vorbereitungszeit:
15 Min.
Back- / Ruhzeit:
20 Min.

Alle kan lide muffins, og de små kager er nemme at lave og praktiske. Denne version kombinerer sød banan, saftige blåbær og jordnødder. Resultatet er luftige, frugtagtige bananmuffins. De er en god afveksling fra den almindelige morgenmad, en god snack eller dessert. God fornøjelse med at bage dem!

2 stk Bananer
2 spsk. Jordnøddemel
1 spsk. Hørfrø
1 tsk. Bagepulver
150 g Fuldkornsspeltmel
1 drys Salt
50 ml Ahornsirup
3 spsk. Vand
125 g Blåbær
  • Schritt 1/6

    Først skal du blande hørfrøene med vandet (æggeerstatning).

  • Schritt 2/6

    Derefter kan du blande de tørre ingredienser sammen.

  • Schritt 3/6

    Mos bananerne, og bland dem med ahornsirup og hørfrø (æggeerstatning).

  • Schritt 4/6

    Tilsæt bananblandingen til de tørre ingredienser, og vend blåbærrene i.

  • Schritt 5/6

    Hæld dejen i muffinsforme, og bag dem ved 180°C i ca. 20-25 minutter.

  • Schritt 6/6

    Lad muffinsene køle af, og nyd dem.

Hvad andre har sagt om Bananmuffins med blåbær og jordnødder

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne