Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Bolo mal anders Automatisch oversat

Moderat 11. august 2021
Vorbereitungszeit:
20 Min.
Zubereitungszeit:
10 Min.

En afveksling fra den klassiske bolo: vegansk pasta med valnødder og svampe.

100 g Valnødder
500 g Post
3 stk Stængler af selleri
1 stk Løg
7 stk Svampe
25 g Speltmel
1 spsk. Olivenolie
1 tsk. Pizza-krydderi
2 stk Hvidløgsfed
100 ml Vand
1 spsk. Tomatpulp
350 ml Tomatsauce med krydderurter
1 tsk. Vegansk alternativ til parmesan
0 efter behov Frisk persille
0 efter behov Peber
0 efter behov Salt
0 efter behov Frisk basilikum
  • Schritt 1/7

    Kom valnødder, speltmel, salt og peber i en blitzhakker, og hak det.

  • Schritt 2/7

    Bring vandet i kog, og tilsæt salt.

  • Schritt 3/7

    Hak bladselleri, løg og hvidløg.

  • Schritt 4/7

    Varm olivenolien op i en stor gryde. Tilsæt bladselleri, løg og hvidløg, og sauter det kort.

  • Schritt 5/7

    Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Tilsæt 1 tsk olie til vandet

  • Schritt 6/7

    Tilsæt valnødde-champignonblandingen til panden, og steg den kort. Tilsæt tomatpuré, tomatsauce og vand. Lad det simre i 7-10 minutter under omrøring. Tilsæt derefter hakket persille og basilikum. Smag til med krydderier.

  • Schritt 7/7

    Drys til sidst den færdige pasta med et vegansk alternativ til parmesan og basilikum.

Hvad andre har sagt om Bolo mal anders

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne