Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Buddha-skål Automatisch oversat

Einfach 12. januar 2019
Vorbereitungszeit:
15 Min.
Zubereitungszeit:
20 Min.

Der er efterhånden mange Buddha Bowl-opskrifter, som fylder kogebøger og tiltrækker sig stor opmærksomhed. Trenden fra USA er helt sikkert kommet hertil. Du kan selv prøve den med vores bowl-version.

150 g Courgette
300 g Hokkaido
200 g Tofu
500 gr Spinat
50 gr Men
1 spsk. Kürbiskerne
1 spsk. Gærflager
0 efter behov Krystalsalt
1 tsk. Thymian
0 efter behov Hvidløg
0 efter behov Peber
0 efter behov Karry
1 knsp. Kala Namak
  • Schritt 1/4

    Forvarm ovnen til 200 grader med top- og bundvarme.

  • Schritt 2/4

    Hak derefter græskar, squash, hvidløg og tofu, fordel det på bagepapir, tilsæt citron, krydderier og timian, og bag det i ovnen i 15-20 minutter.

  • Schritt 3/4

    Vask i mellemtiden spinaten, og kom halvdelen af den i en skål. Damp den anden halvdel i ovnen de sidste 5 minutter.

  • Schritt 4/4

    Når alt er klar, toppes skålen med græskarkerner og gærflager, og så er det bare at nyde!

Hvad andre har sagt om Buddha-skål

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne