Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Chokoladepålæg med dadler Automatisch oversat

Einfach 17. marts 2021
Vorbereitungszeit:
25 Min.

Dit nye chokoladepålæg til om morgenen, helt uden industrisukker og olie.

  • Schritt 1/4

    Rist hasselnødderne i ovnen ved 160° C i ca. 10-15 minutter.

  • Schritt 2/4

    Mens nødderne ristes og afkøles, lægges dadlerne i blød i varmt vand, så de bliver lettere at håndtere.

  • Schritt 3/4

    Kom alle ingredienser i en foodprocessor, og blend til en glat masse. Tilsæt lidt vegetabilsk mælk for at få en mere cremet konsistens.

  • Schritt 4/4

    Det er bedst at opbevare smørepålægget i køleskabet.

Hvad andre har sagt om Chokoladepålæg med dadler

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne