Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Efterårssalat Automatisch oversat

Einfach 28. november 2018
Vorbereitungszeit:
10 Min.
Zubereitungszeit:
30 Min.

En hurtig og lækker ovngrøntsag med en topping af valnødder og tranebær, serveret med en cashewpuré-dressing på feldsalat og rucola.

2 Rødbede
500 g Hokkaidokürbis
0 efter behov Rosmarin
1 spsk. Cashewmus
2 spsk. Ahornsirup
2 håndfuld Valnødder
2 spsk. Tranebær
0,5 stk. Files (Saft)
1 drys Krystalsalt
1 tsk. Sennep
0 efter behov Haveurter, tørrede
5 spsk. Vand
0 efter behov Hvidløgsgranulat
1 drys Peber
150 g Rucola
150 g Feldsalat
  • Schritt 1/4

    Skær græskar og rødbede i mundrette stykker, krydr med rosmarin, salt og peber efter smag, og bag dem i ovnen i ca. 30 minutter ved 200 °C.

  • Schritt 2/4

    Hak valnødderne lidt, og rist dem på en pande ved middel varme. Kog af med ahornsirup, og rør kort rundt, indtil alle valnødderne er dækket af sirup. Tag panden af varmen, og lad den køle af.

  • Schritt 3/4

    Bland cashewpuré, sennep, saften af en halv lime og vand i en kop, og smag til med hvidløgsgranulat, krydderurter, salt og peber.

  • Schritt 4/4

    Vask salaten, og fordel den på to tallerkener. Læg de stadig lune ovngrøntsager på salaten, top med de karamelliserede valnødder og tranebær og til sidst dressingen.

Hvad andre har sagt om Efterårssalat

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne