Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Ærte- og myntefritter med æble-peberrodscreme og agurkesalat Automatisch oversat

Einfach 4. december 2020
Vorbereitungszeit:
30 Min.

Disse fritter smager ikke kun godt, deres klare grønne farve gør dem til et absolut blikfang.

125 g Mel
500 g Ærter
200 ml Fløde
1 stk Citron
2 Æg
1 bæger Forårsløg
1 bæger Mint
3 spsk. Meerrettich
1 drys Salt
1 stk Gurke
0 bæger Dild
100 g Joghurt
1 drys Peber
1 stk Æble
  • Schritt 1/7

    Vask agurken, og skær den i tynde skiver. Bland yoghurt, 2 spsk. citronsaft, salt, peber og dild, og vend det i agurken.

  • Schritt 2/7

    Kog ærterne kort, og lad dem dryppe af.

  • Schritt 3/7

    Skil mynten fra stilkene, vask forårsløgene, og hak begge dele.

  • Schritt 4/7

    Blend ærter, æg, mynte og mel i en blender, til det er glat.

  • Schritt 5/7

    Krydr med salt og peber, form bøfferne, og lad dem stå i kort tid.

  • Schritt 6/7

    Pisk fløden stiv, riv æblet fint, bland det med citronsaft, peberrod og fløde.

  • Schritt 7/7

    Steg bøfferne godt på begge sider, og servér med peberrodscreme og agurkesalat.

Hvad andre har sagt om Ærte- og myntefritter med æble-peberrodscreme og agurkesalat

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne