Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Fuldkornsspelt Fusilli med pesto-sojaflødesauce Automatisch oversat

Einfach 30. marts 2019
Vorbereitungszeit:
15 Min.
Zubereitungszeit:
9 Min.

Pasta er hurtigt og uundværligt i køkkenet. Denne opskrift bruger grøn pesto. Men pas på - vores basilikumpesto er vegansk! Selv om vi bruger tofu i stedet for parmesan, smager den, som om du var i Italien, hvor den kommer fra. Vi er begejstrede!

1 spsk. Öl
250 g Fuldkornsspelt-fusilli
1 Løg
6 stk Tørrede tomater
2 spsk. grøn pesto
1 Hvidløgsfed
1 håndfuld Rucola
1 pakke Sojafløde
1 drys Peber
1 drys Salt
6 stk Valnødder
  • Schritt 1/5

    Kog fusillierne med lidt salt i kogende vand i ca. 9 minutter, til de er al dente.

  • Schritt 2/5

    Skær i mellemtiden løg og hvidløg i tern, og steg dem let i lidt olie på en pande ved middel varme.

  • Schritt 3/5

    Kog løg og hvidløg af med sojafløden, og rør pestoen i. Smag til med salt og peber.

  • Schritt 4/5

    Lad pastaen dryppe af, og fordel den på to tallerkener. Hæld pesto-sojaflødesaucen over.

  • Schritt 5/5

    Hak til sidst de tørrede tomater og valnødderne i små stykker, og vend dem i pastaen sammen med rucolaen.

Hvad andre har sagt om Fuldkornsspelt Fusilli med pesto-sojaflødesauce

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne