Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Glutenfri bananbrød-muffins Automatisch oversat

Einfach 24. marts 2021
Vorbereitungszeit:
10 Min.
Back- / Ruhzeit:
25 Min.

Selvom det oversættes til bananbrød, er Banana Bread mere en sød kage - som regel i en brødform. Disse glutenfri muffins er inspireret af klassikeren, og vores bananbrødsinspirerede muffins er saftige, har en intens smag og er glutenfri.

1 knsp. Vanille
50 g Teff-mel
3 Bananer
1 spsk. Bagepulver
150 g Boghvedemel
2 spsk. Æblekød
40 g Valnødder
2 spsk. Dato sirup
150 ml glutenfri havredrik
1 spsk. Zitronensaft
3 spsk. Schokodrops
1 Kokosolie
  • Schritt 1/8

    Forvarm ovnen til 200 °C.

  • Schritt 2/8

    Bland de tørre ingredienser i en skål.

  • Schritt 3/8

    Mos to af de tre bananer med en gaffel, og bland dem med æblekød, dadelsirup, mælk og citronsaft i en anden skål.

  • Schritt 4/8

    Rør valnødder og chokoladedråber i.

  • Schritt 5/8

    Smør muffinformen med lidt kokosolie, og hæld dejen i formene.

  • Schritt 6/8

    Skær den tredje banan i skiver, og læg en skive i hver af de mørdejsfyldte ramekiner.

  • Schritt 7/8

    Bag muffinsene i ca. 25 minutter.

  • Schritt 8/8

    Lad muffinsene køle lidt af efter bagningen. Derefter kan du tage dem ud af formen.

Hvad andre har sagt om Glutenfri bananbrød-muffins

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne