Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Glutenfri Supergrain Baguette Automatisch oversat

Moderat 3. november 2020
Vorbereitungszeit:
15 Min.
Zubereitungszeit:
30 Min.
Back- / Ruhzeit:
15 Min.

Denne lækre baguette kræver ikke noget mel og er lige sagen, hvis du vil prøve noget nyt.

  • Schritt 1/11

    Pisk æggene med salt, til de skummer.

  • Schritt 2/11

    I en anden nøgle blandes malede gyldne hørfrø, mandelmel, hampeprotein, bambusfibre og malede psylliumskaller.

  • Schritt 3/11

    Tilsæt nu olien til æggene.

  • Schritt 4/11

    Kom ostemassen i skålen med olie og æg, og pisk det hele sammen.

  • Schritt 5/11

    Rør nu de tørre ingredienser i æggeblandingen.

  • Schritt 6/11

    Lad dejen hvile i mindst 15 minutter.

  • Schritt 7/11

    Form dejen til en baguette. Lille tip: Kom lidt vand i en nøgle, og sæt den i ovnen.

  • Schritt 8/11

    Tilføj nu eventuelt frø eller kerner over baguetten.

  • Schritt 9/11

    Bag baguetten i 30-40 minutter i en forvarmet ovn ved 180º.

  • Schritt 10/11

    Bagetiden afhænger af ovnen. Efter 30 minutter skal du teste for første gang for at se, om farven er gyldenbrun, og baguetten er sprød.

  • Schritt 11/11

    Lad det køle af, før du skærer det ud.

Hvad andre har sagt om Glutenfri Supergrain Baguette

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne