Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Græskarkage med plantebaseret græskarflødeglasur Automatisch oversat

Einfach 22. november 2023
Vorbereitungszeit:
10 Min.
Zubereitungszeit:
45 Min.

Har du brug for en hyggelig opskrift til kolde dage? Vi har den til dig! Prøv vores græskarkage med plantebaseret græskarflødeglasur!

250 g Mel
100 g Sukker fra kokosnøddeblomster
1 spsk. Græskartærte-krydderi
2 tsk. Bagepulver
1 spsk. Mandelsmør med græskarkrydderi
250 g Græskarpuré
1 moden banan
100 ml Ahornsirup
60 Rapsolie
1 spsk. Æblecidereddike
200 g Græskarpuré
100 g Vegetabilsk frisk fløde
1 drys Kanel
1 tår Plantedrik
1 spsk. Mandelsmør med græskarkrydderi
  • Schritt 1/5

    Forvarm ovnen til 180 °C top-/bundvarme, og smør en king cake-form, også kaldet en brødform.

  • Schritt 2/5

    Mos bananen, og bland den med græskarpuré, mandelsmør, ahornsirup, rapsolie og æblecidereddike.

  • Schritt 3/5

    Bland de tørre ingredienser sammen, og tilsæt dem til de flydende ingredienser. Bland det hele godt, indtil der er dannet en homogen og glat dej.

  • Schritt 4/5

    Hæld dejen i formen, og bag den i 40-45 minutter. Det er bedst at teste med et grillspyd. Hvis intet af dejen sidder fast på spyddet, ved du, at det er færdigt. Lad den derefter køle grundigt af.

  • Schritt 5/5

    Bland alle ingredienserne til glasuren sammen, og tilsæt lidt grøntsagsdrik, hvis blandingen er for tyk. Fordel over kagen, og nyd den!

Hvad andre har sagt om Græskarkage med plantebaseret græskarflødeglasur

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne