Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Hvidkålsbåde med citrus-dild-belægning Automatisch oversat

Einfach 21. november 2023
Vorbereitungszeit:
5 Min.
Zubereitungszeit:
20 Min.

Du er i supermarkedet og har én ting i tankerne: Køb årstidens grøntsager. God idé, tænker du, når du kun finder kartofler, kål og løg på hylden - for hjemmelavet mad er ikke lige dig. Vi vil forsøge at overbevise dig om noget andet. Med disse opskrifter vil vi vise dig, hvor utroligt velsmagende hjemmedyrkede vintergrøntsager kan være.

1 lille hvidkål
1 Saft af en appelsin
1 bæger frisk dild
2 spiseske vegansk alternativ til honning
2 spiseske Olivenolie
1 drys Salt
1 drys Peber
  • Schritt 1/5

    Forvarm ovnen til 200 °C, og beklæd en bageplade med en bagemåtte.

  • Schritt 2/5

    Hak dilden, kom den i en skål med alle de andre ingredienser til marinaden, og bland det hele godt.

  • Schritt 3/5

    Halver kålen, og skær derefter store trekantede stykker langs stokken, så strukturen forbliver intakt, og bladene ikke falder fra hinanden.

  • Schritt 4/5

    Læg hvidkålsstykkerne på bagepladen, og pensl dem generøst med marinaden.

  • Schritt 5/5

    Næste skridt er at vente: Sæt kålstykkerne i ovnen i ca. 20 minutter, indtil de er gyldenbrune og let sprøde. Passer godt til kartoffelgratin!

Hvad andre har sagt om Hvidkålsbåde med citrus-dild-belægning

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne