Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Italiensk pastasalat med eddikeperler Automatisch oversat

Einfach 21. november 2023

Pastasalat er virkelig indbegrebet af sommer, solskin og godt humør og den ideelle takeaway til enhver grillfest eller picnic. Men psst: Selv om vinteren er pastasalat fantastisk at have med i madpakken. Så gør dig klar til en lille tur til Italien, og lad dine smagsløg svæve på en sky!

250 g Farfalle
50 g Tørrede tomater
300 g Cherrytomaten
0 efter behov frisk basilikum
1 håndfuld Rucola
2 spsk. Pinjekerner
0 efter behov Essigperlen
4 spsk. Jomfru olivenolie
1 spsk. Balsamico-Essig
1 spsk. Zitronensaft
1 tsk. Agavesirup
0 efter behov Salt
0 efter behov sort peber
  • Schritt 1/7

    Rist pinjekernerne på en lille pande. Vær forsigtig: De bliver hurtigere mørke, end du tror!

  • Schritt 2/7

    Kog pastaen, til den er al dente, og lad den dryppe af.

  • Schritt 3/7

    Halver cherrytomaterne, hak de soltørrede tomater og basilikummen, og kom det hele i en stor skål sammen med rucolaen.

  • Schritt 4/7

    Hvis du har lyst, kan du rive en kugle mozzarella i stykker og tilsætte den til salaten.

  • Schritt 5/7

    Bland ingredienserne til dressingen, og kom den i skålen med den afkølede pasta lige inden servering.

  • Schritt 6/7

    Top din pastasalat med eddikeperler og pinjekerner.

  • Schritt 7/7

    Nyd dit måltid!

Hvad andre har sagt om Italiensk pastasalat med eddikeperler

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne