Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Knasende mandelsmør-chokoladepraliner Automatisch oversat

Einfach 22. november 2023
Vorbereitungszeit:
20 Min.
Back- / Ruhzeit:
2 Std.

Har du lyst til at opdage en ny yndlingssnack? Prøv disse lækre, knasende mandelsmør-chokoladepraliner. De er også en god gave til dem, du holder af - hvis de da ikke allerede er blevet spist!

80 g Knasende Mandelmus
1 tsk. Ahornsirup
1 spsk. Mandelmel
200 g Mørk chokolade (70 %)
1 drys Havsalt
16 Små muffinsforme
  • Schritt 1/7

    Smelt halvdelen af den mørke chokolade i et vandbad. Hæld 1-2 tsk. af chokoladen i hver muffinsform, og fordel den rundt i kanterne.

  • Schritt 2/7

    Stil formene i fryseren, indtil chokoladen er kølet af.

  • Schritt 3/7

    Bland mandelsmør, ahornsirup og kokos- eller mandelmel, indtil du kan forme små kugler. Hvis blandingen er for flydende, kan du tilsætte lidt mere mel.

  • Schritt 4/7

    Form 16 små kugler, og læg hver kugle i en af muffinsformene oven på den afkølede chokolade. Sørg for, at der er plads til mere chokolade på siderne.

  • Schritt 5/7

    Kom nu de resterende 100 g chokolade i vandbadet, og fyld muffinsformene med den smeltede chokolade.

  • Schritt 6/7

    Drys lidt (hav)salt på hver praline, og lad den køle af.

  • Schritt 7/7

    God fornøjelse!

Hvad andre har sagt om Knasende mandelsmør-chokoladepraliner

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne