Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

lasagnesuppe Automatisch oversat

Moderat 9. februar 2019
Vorbereitungszeit:
20 Min.
Zubereitungszeit:
15 Min.

Alle kender pastasupper. I bund og grund er vores lasagnesuppe ikke andet. Men de fyldige bjerglinser, de fine grøntsager og de lækre krydderier gør, at den næsten minder om en gryderet. Afhængigt af hvor mange grøntsager eller lasagneplader du tilsætter, jo større eller mindre er portionen. Vi kan kun anbefale denne veganske ret.

1 spsk. Grøntsagsbouillon
2 tsk. Italienske krydderurter
250 ml Tomatsauce
500 ml Vand
0 efter behov Hvidløgspulver
60 g Linser fra bjergene
2 fed Hvidløgsfed
0 efter behov Citron
0 efter behov Løgpulver
0 efter behov Grøntsager efter eget valg
0 efter behov lasagneplader
3 spsk. Gærflager
0 efter behov Vegansk fløde til madlavning
  • Schritt 1/5

    Hak grøntsagerne.

  • Schritt 2/5

    Rør grøntsagsbouillonen ud i det kogende vand.

  • Schritt 3/5

    Kom alt andet i gryden undtagen gærflagerne. Bræk lasagnepladerne i stykker, og rør dem i.

  • Schritt 4/5

    Lad det simre med låg på, indtil suppen er cremet.

  • Schritt 5/5

    Tilsæt gærflager, og servér.

Hvad andre har sagt om lasagnesuppe

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne