Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Mexicansk salat med sprød topping Automatisch oversat

Einfach 21. november 2023

Selv på en spændende pokeraften bliver du sulten på et tidspunkt, og din mave vil have mere end bare snacks. Intet problem: Du tryller bare en sprød salat sammen og tilsætter bønnerne som topping. Det er virkelig nemt og smager også utroligt godt!

1 Gelbe Paprika
1 rotepeber
3 Tomaten
1 Avocado
3 Forårsløg
0,5 bæger Koriander
0,5 bæger fladbladet persille
280 g Men
2 spsk. Bønne- og ærteblanding
100 g Crème fraîche (eller et vegansk alternativ)
2 Limetten
1 Hvidløgsfed
1 Chilischote
4 spsk. Olivenolie
2 tsk. Agavesirup
0 efter behov Salt og peber
0,5 tsk. Spidskommen
  • Schritt 1/7

    Vask og hak peberfrugt, tomat, avocado og forårsløg.

  • Schritt 2/7

    Vask også koriander og persille, og pluk bladene af.

  • Schritt 3/7

    Dræn sukkermajs og kidneybønner, og kom det hele i en stor skål.

  • Schritt 4/7

    Hak chili og hvidløg til dressingen, og tilsæt limesaft, olivenolie, agavesirup og spidskommen. Smag til med salt og peber.

  • Schritt 5/7

    Bland dressingen med salaten, og servér med en klat cremefraiche.

  • Schritt 6/7

    Kom lidt bønne- og ærteblanding som knasende topping på hver tallerken.

  • Schritt 7/7

    God fornøjelse!

Hvad andre har sagt om Mexicansk salat med sprød topping

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne