Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Pandekager med jordnødder Automatisch oversat

Einfach 20. januar 2018
Vorbereitungszeit:
15 Min.
Zubereitungszeit:
15 Min.

Har du lidt mere tid om morgenen, eller vil du bare gerne lave en varmende snack? Så er denne opskrift lige, hvad du har brug for. Det eneste, du skal gøre, er at blande ingredienserne og stege pandekagerne på en pande, indtil de er gyldenbrune. Bon appétit, god fornøjelse!

60 g Boghvedemel
1 spsk. Jordnøddesmør
1 drys Salt
40 g Jordnøddemel
1 spsk. Majsstivelse
150 ml Plantedrik
1 spsk. Arganolie
2 spsk. Ahornsirup
2 spsk. Kokosolie
1 spsk. Schokodrops
0 spsk. Ahornsirup
0 efter behov Jordnøddesmør
0 noget friske bær
  • Schritt 1/7

    Bland boghvedemel, jordnøddemel, bagepulver, majsmel og et nip salt sammen i en skål.

  • Schritt 2/7

    Tilsæt grøntsagsdrikken, og rør, indtil de tørre ingredienser er helt opløst, og der er dannet en ensartet dej.

  • Schritt 3/7

    Rør til sidst arganolie, ahornsirup, æblecidereddike og cashewpuré i.

  • Schritt 4/7

    Varm en spiseskefuld kokosolie op på en pande.

  • Schritt 5/7

    For at stege pandekagerne er det bedst at komme 2 spiseskefulde af dejen på panden og forme dem til runde pandekager.

  • Schritt 6/7

    Så snart der er dannet bobler på overfladen, kan jordnøddepandekagerne vendes.

  • Schritt 7/7

    Top de færdige pandekager efter ønske. Vi anbefaler smeltet chokolade, friske bær, nødder og peanutbutter. Pandekagerne smager bedst, når de stadig er lune. Nyd dit måltid!

Hvad andre har sagt om Pandekager med jordnødder

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne