Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Pistazien-Haferriegel Automatisch oversat

Einfach 5. august 2020
Vorbereitungszeit:
10 Min.
Zubereitungszeit:
15 Min.

Hvis du altid har haft lyst til at lave dine egne barer, så prøv denne opskrift! Du kan forresten erstatte pistaciepuréen med din yndlingspuré.

2 spsk. Kokosolie
3 spsk. Pistazienmus
2 spsk. Datoer
3 spsk. Ahornsirup
1 stk Banane
180 g Havregryn
  • Schritt 1/7

    Opvarm ovnen til 200°C top-bund varme.

  • Schritt 2/7

    Varm kokosolien op i en lille gryde, til den er flydende.

  • Schritt 3/7

    Mos banan og dadler.

  • Schritt 4/7

    Mal 6 spiseskefulde havregryn til havregrynsmel i en blender.

  • Schritt 5/7

    Bland alle ingredienserne sammen.

  • Schritt 6/7

    Tryk blandingen flad (ca. 1 cm) i en lille bageform (ca. 20x20 cm) beklædt med bagepapir.

  • Schritt 7/7

    Bages i ovnen i 10-15 minutter. Lad den køle af, og skær ca. 12 stænger. Holder sig i køleskabet i en god uges tid.

Hvad andre har sagt om Pistazien-Haferriegel

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne