Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Plukning af snegle Automatisch oversat

Einfach 8. oktober 2020
Vorbereitungszeit:
20 Min.
Zubereitungszeit:
20 Min.

Lad din næste kaffepause blive forsødet af disse lækre plukkede boller!

50 g Erythritol
250 g Skyr / Fedtfattig ostemasse
15 g Smør eller vegetabilsk alternativ
12 g Puddingpulver vanilje
40 g Chokoladeproteinpulver
15 g Kakaopulver
85 g Speltmel
1 tsk. Bagepulver
1 spsk. Æblemos (usødet)
15 g Kokosmel
1 stk Eiklar
  • Schritt 1/8

    Forvarm ovnen til 180 °C top-/bundvarme.

  • Schritt 2/8

    Pisk 1 spsk Skyr, smør og erythritol med en håndmikser, til det er luftigt.

  • Schritt 3/8

    Bland 75 g speltmel, 10 g kakaopulver, proteinpulver og bagepulver sammen. Tilsæt smørblandingen, og arbejd det sammen til en dej med dejkrogene eller hænderne.

  • Schritt 4/8

    Del dejen i 3-4 lige store dele, form dem til kugler, og tryk dem flade på en bageplade beklædt med bagepapir. Lav en lille fordybning, og træk kanterne lidt op.

  • Schritt 5/8

    Bland 200 g skyr, vaniljepulver og æggehvide til ostemassen, og fordel den i midten af dejen.

  • Schritt 6/8

    Til crumblen blandes kokosmel, 10 g speltmel, 5 g kakao, 20 g erythritol og æblemos. Arbejd det sammen til smulder, og fordel det over kvarkblandingen.

  • Schritt 7/8

    Bag taleren i den forvarmede ovn i ca. 20 min.

  • Schritt 8/8

    Lad det køle af, og nyd det.

Hvad andre har sagt om Plukning af snegle

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne