Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Regnbue-kager Automatisch oversat

Moderat 15. februar 2022
Vorbereitungszeit:
30 Min.
Zubereitungszeit:
30 Min.
Back- / Ruhzeit:
30 Min.

Det perfekte blikfang på kagetallerkenen.

280 g Speltmel
175 g vegansk smør
1 knsp. Bourbon-Vanille
140 g Sukker eller erythritol
2 tsk. vegansk æggeerstatning
0 efter behov Madfarve
  • Schritt 1/4

    Vej forsigtigt melet i en skål, og tilsæt derefter sukker, smør og en knivspids vanilje. Bland den veganske æggeerstatning med halvdelen af vandet (50 ml). Bland det hele sammen til en glat dej.

  • Schritt 2/4

    Del dejen i lige så mange portioner, som du har farver (vi havde 5 portioner, der hver vejede ca. 100 g), og arbejd forsigtigt farverne ind i dejen. Lad dejen hvile i køleskabet i mindst en time, til den er fast.

  • Schritt 3/4

    Form dejportionerne til små "burgere", og stabl dem oven på hinanden. Brug derefter en kagerulle til at rulle dejen ud. Form nu dejen til en rulle. Nu kan du rulle rullen i farvede perler.

  • Schritt 4/4

    Skær nu dejrullen i ca. 0,5 cm tykke skiver, og bag dem i en forvarmet ovn ved 160 grader Celsius (ikke for længe, de må ikke blive brune!).

Hvad andre har sagt om Regnbue-kager

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne