Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Soba-nudelsalat med sprød tofu Automatisch oversat

Moderat 4. maj 2019
Vorbereitungszeit:
20 Min.
Zubereitungszeit:
15 Min.

Hvis du er i humør til det asiatiske køkken derhjemme, så prøv denne farverige nudelpande.

1 Forårsløg
100 g Tofu
1 stk Rotkohl
80 g Sobanudeln
1 Gulerod
1 Paprika
1 tsk. Tamari
1 spsk. Limettensaft
1 spsk. Jordnøddesmør
1 tsk. Riseddike
0,5 tsk. Stødt ingefær
1 tsk. Ahornsirup
1 tsk. Sesamolie
0,5 tsk. Hvidløgspulver
0,5 tsk. Miso-pasta
2 spsk. Vand
1 håndfuld Jordnødder
1 tsk. Sesam
1 håndfuld Koriander
  • Schritt 1/7

    Skær tofuen i tern, og bag den i ovnen ved 200°C i ca. 15 minutter, til den er sprød, og vend den af og til.

  • Schritt 2/7

    Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

  • Schritt 3/7

    Skær grøntsagerne i tynde skiver.

  • Schritt 4/7

    Bland ingredienserne til dressingen.

  • Schritt 5/7

    Bland de kogte nudler med dressing, grøntsager og bagt tofu.

  • Schritt 6/7

    Drys med koriander, jordnødder og sesamfrø.

  • Schritt 7/7

    Nyd salaten varm, eller lad den køle af.

Hvad andre har sagt om Soba-nudelsalat med sprød tofu

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne