Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Stir Fry med grøntsager og jordnødder Automatisch oversat

Einfach 25. marts 2018
Vorbereitungszeit:
20 Min.
Zubereitungszeit:
15 Min.

Hvis du har ris tilovers fra dagen før, kan du bruge dem til denne lækre opskrift. I kombination med lidt tofu og friske grøntsager kan du trylle en rigtig delikatesse frem.

3 Gulerødder
1 stk Tofu
1 stang Porre
2 Forårsløg
0 efter behov Fuldkornsris
1 Spidse peberfrugter
2 stk Hvidløgsfed
2 håndfuld Rotkohl
1 tsk. Sojasauce
1 spsk. Jordnøddesmør
1 drys Salt og peber
1 tsk. Hvidløgsgranulat
1 tsk. Ahornsirup
1 spsk. Kokosolie
1 håndfuld Jordnødder
2 spsk. Vand
  • Schritt 1/7

    Til peanutsaucen: Bland 1 spsk. peanutbutter, 1 tsk. sojasauce, 1 tsk. ahornsirup, 2 spsk. vand, en håndfuld peanuts, en knivspids salt, peber og hvidløgsgranulat.

  • Schritt 2/7

    Skræl og hak gulerødderne, og steg dem på en pande med kokosolie.

  • Schritt 3/7

    Skær tofuen i skiver, og tilsæt.

  • Schritt 4/7

    Tilsæt de hakkede peberfrugter og pressede hvidløgsfed, og sauter i ca. 5-10 minutter.

  • Schritt 5/7

    Kom de resterende ingredienser i gryden, og smag til.

  • Schritt 6/7

    Hæld Veggie Stir fry op i en skål, og servér med peanuts og sauce.

  • Schritt 7/7

    Nyd dit måltid!

Hvad andre har sagt om Stir Fry med grøntsager og jordnødder

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne