Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Tahin småkager med chokoladestykker Automatisch oversat

Einfach 15. september 2018
Vorbereitungszeit:
15 Min.
Zubereitungszeit:
13 Min.
Back- / Ruhzeit:
1 Std.

Tahini-fans skal passe på! Nu fås den lækre sesampasta også i en småkage.

120 g Tahini
110 g Kokosolie
165 g Mel
160 g Sukker fra kokosnøddeblomster
55 g Mandela-drik
1 spsk. Majsstivelse
200 g Schokodrops
1 tsk. Salt
1 tsk. Bagepulver
1 tsk. Bagepulver
  • Schritt 1/4

    Blend alle de våde ingredienser med en blender, indtil de er glatte.

  • Schritt 2/4

    Bland alle de tørre ingredienser i en separat skål, og tilsæt dem derefter til koksolie/tahini-blandingen.

  • Schritt 3/4

    Vend chokoladestykkerne i, og sæt dejen på køl i ca. 1 time.

  • Schritt 4/4

    Form små kugler, og bag dem i ca. 12-13 minutter.

Hvad andre har sagt om Tahin småkager med chokoladestykker

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne