Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Vegansk æggesalat Automatisch oversat

Einfach 30. januar 2018
Vorbereitungszeit:
15 Min.
Zubereitungszeit:
15 Min.

Æggesalat er en klassiker i tysk husmandskost. Her præsenterer vi en opskrift helt uden æg! Hvordan fungerer den? Og smager det overhovedet godt? Vi kan forsikre dig om, at denne æggesalat vil slå benene væk under alle! I stedet for æg bruger vi en blanding af kikærter og nudler. Det hele er godt krydret med den hemmelige magiske ingrediens Kala Namak. Det er et kryddersalt fra Indien, som giver retterne en svovlholdig tone og dermed efterligner smagen af æg. God fornøjelse med opskriften!

8 spsk. Mayonnaise
200 g Kikærter
150 g Nudler
1 håndfuld Purløg
1 tsk. Gurkemeje
1 drys Salt
1 drys Peber
1 lille Løg eller skalotteløg
1 efter behov Kala Namak
  • Schritt 1/6

    Purer kikærter og mayonnaise.

  • Schritt 2/6

    Kog nudlerne, og tilsæt dem til kikærte-mayo-blandingen.

  • Schritt 3/6

    Hak løg og purløg meget fint, og bland det i.

  • Schritt 4/6

    Krydr salaten med salt, peber og gurkemeje.

  • Schritt 5/6

    Tilsæt Kala Namak før indtagelse.

  • Schritt 6/6

    Nyd æggesalaten, og opbevar den på køl efter spisning.

Hvad andre har sagt om Vegansk æggesalat

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne