Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Vegansk grillet kylling, mango og avocadoskål Automatisch oversat

Einfach 22. november 2023
Vorbereitungszeit:
30 Min.
Zubereitungszeit:
45 Min.

Har du lyst til en dejlig skål med masser af friske grøntsager og kyllingefilet, men er du veganer, vegetar eller vil du bare prøve noget nyt? Bare rolig, vi har noget til dig! Prøv vores Grilled Chicken Mango Avocado Bowl med møllefileten fra Rügenwalder Mühle x KoRo!

1 pk. Vegansk møllefilet
1 Romanasalat
1 Avocado
1 Mango
0,75 Agurk, skåret i små tern
2 stænger Forårsløg
1 tsk. sort sesam
1 bæger Koriander
4 spsk. Olivenolie
1 tsk. Agavesirup
1 saft 1/2 appelsin, 1 lime og 1 citron
1 lille frisk rød chili
1 tsk. Salt
1 håndfuld Ristede nødder eller frø som topping
  • Schritt 1/8

    Tilbered den veganske hakkebøf i henhold til anvisningen på pakken.

  • Schritt 2/8

    Halvér avocado og mango på langs, skræl dem, og skær dem i tynde strimler på langs.

  • Schritt 3/8

    Pres lime, citron og appelsin i en lille skål, og bland det med olivenolie, salt, peber og agavesirup. Hak chilierne, og tilsæt dem.

  • Schritt 4/8

    Kom salat, forårsløg og agurk i en stor skål.

  • Schritt 5/8

    Hæld dressingen over salatblandingen, og rør forsigtigt rundt, så det hele bliver blandet godt sammen.

  • Schritt 6/8

    Lad salaten stå i køleskabet i ca. 5-10 minutter, så smagsstofferne kan trække sammen. Skær i mellemtiden den veganske filet i strimler.

  • Schritt 7/8

    Anret mango, avocado og vegansk Mühlenfilet på salaten.

  • Schritt 8/8

    Pynt med sorte sesamfrø, og drys eventuelt med ristede nødder eller frø for at give salaten en knasende konsistens.

Hvad andre har sagt om Vegansk grillet kylling, mango og avocadoskål

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne