Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Vegansk grøntsagschili Automatisch oversat

Einfach 1. juni 2021
Vorbereitungszeit:
30 Min.
Zubereitungszeit:
25 Min.

Vegansk sojawok med peberfrugt, gulerødder og selleri

125 g Wok med soja
4 stænger Selleri
1 stk Hvidløgsfed
1 stk Røde peberfrugter
1 stk Løg
1 dåser Men
2 stk Store gulerødder
1 dåser Nyrebønner
1 dåser Hakkede tomater
2 spsk. Tomatpulp
1 tsk. Sød peber
1 håndfuld Frysetørrede tomater
0,5 tsk. Oregano
1 håndfuld Basilikum
1 tsk. chiliflager
1 tsk. Paprika rose hot
1 tsk. Peber
1 tsk. Salt
1 håndfuld Petersilie
375 ml Grøntsagsbouillon
  • Schritt 1/5

    Bring sojakoteletterne i kog i grøntsagsbouillonen, og lad dem trække i 10 minutter, og hæld derefter vandet fra.

  • Schritt 2/5

    Pil og skær løg og hvidløg i små tern, svits det hele i en stor gryde, tilsæt derefter sojakoteletterne, tilsæt 1 spsk. tomatpuré, og svits.

  • Schritt 3/5

    Tilsæt peberfrugt, gulerødder og selleri, og sauter i ca. 3 minutter.

  • Schritt 4/5

    Tilsæt hakkede tomater og ca. samme mængde vand, tilsæt alle krydderier, krydderurter og 1 spsk tomatpuré, og lad det simre i ca. 15 minutter.

  • Schritt 5/5

    Test, om grøntsagerne har nået den ønskede tilberedningsgrad, og rør de frysetørrede tomater, majs og kidneybønner i. Smag til med krydderurter og server.

Hvad andre har sagt om Vegansk grøntsagschili

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne