Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Vegansk Poké Bowl med blomkåls-nuggets Automatisch oversat

Moderat 18. maj 2021
Vorbereitungszeit:
20 Min.
Zubereitungszeit:
10 Min.

Ny inspiration til frokosten: en farverig skål med blomkålsnuggets.

1 frisk rødkål
1 Gelbe Paprika
1 stk Små salater og/eller pak choi
0 efter behov Forårsløg
2 Radise
2 Tomaten
1 bæger Grønne asparges
1 stk Salatgurke
400 g Blomkål
100 g Kokosmel
2 Æg
1 tsk. Gelé eller rød karrypasta
1 spsk. Tahin helvede
2 Hvidløgsfed
0 efter behov Salt
100 g Vegansk ostemasse
50 g Stødte hasselnødder
1 Løg
1 Filer
1 tsk. Peber
1 Aubergine
1 tsk. karrypulver
1 spsk. frisk koriander
  • Schritt 1/6

    Forvarm ovnen til 200 °C over-/undervarme. Form dejen til små kugler, læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ca. 10 minutter.

  • Schritt 2/6

    Til skålen: Skær auberginen i fine tern, og salt godt. Lad dem trække et stykke tid, og lad den overskydende væske dryppe af. Skær løgene i fine tern, og varm dem op i en gryde med kokosolie.

  • Schritt 3/6

    Tilsæt karrypulver og aubergine til gryden, og tilsæt salt og peber. Lad det simre ved lav temperatur. Et lille skvæt sojasauce kan tilsættes, hvis det ønskes....

  • Schritt 4/6

    Kog de grønne asparges i en lille gryde, til de er faste at bide i. Hak forårsløg, peberfrugt, agurk, radiser og tomater.

  • Schritt 5/6

    Skær pak choi og/eller små salater, og mariner dem let (olie, balsamico, salt, peber, frisk lime). Skær derefter rødkål i skiver efter behov, og mariner også let.

  • Schritt 6/6

    Skålens opbygning: salat på den ene side, aubergine på den anden. Asparges i midten, kreativt pyntet med forårsløg og co. og blomkålsnuggets som topping. Pynt med limesaft, hvis det ønskes.

Hvad andre har sagt om Vegansk Poké Bowl med blomkåls-nuggets

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne